Online játékok

Online játékok neked, ha unod a melót és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A blogomban most a kedvenc online játékaimat szedtem össze. Illetve szedtem és szedem, mert folyamatosan pakolgatok majd ide fel új játékokat. De ne várj nagy játék dömpinget, mert csak és kizárólag a legjobb online játékok kerülhetnek fel ide!

Friss topikok

Online játékok ingyen, a játékok szerelmeseinek.

2013.08.05. 09:00 Darklon

Autós játékok evolúciója

Címkék: játék játékok online játékok autós játék autós játékok

autos-jatekok.jpgAz autós játékok szerintem egy idősek a játékokkal majdnem. Persze az első számítógépes játékok egyszerűbbek voltak, mint például a pong. Viszont az informatika, a számítógépek rohamos fejlődésével a játékok folyamatos evolúción esnek át. Mikor a technikai lehetőségek már megengedték, egyre összetettebb és szofisztikáltabb játékok jelentek meg. Így szép lassan kialakultak a játék kategóriák, vagy ha úgy tetszik a játék stílusok. Az egyik ilyen játék stílus képviselői az autós játékok. Mivel az autók sok ember - főleg férfi - szívét dobogtatják meg, várható volt a megjelenésük.

Autós játékok az interneten


Az autós játékok a játékok egyik újabb forradalmának köszönhetően hamarosan az internetre költöztek. Számtalan típusú autós játékot lehet megkülönböztetni. Versenyzős, rally, teherautós, taxis, parklós stb. Ezek között csak egy közös pont van, mégpedig, hogy a kedvenc négykerekű járműveink a főszereplői. Mint minden játékért, természetesen ezekért is fizetnünk kell. De ami jó bennük, hogy ezeket nem pénzért, hanem más "szolgáltatásért" kapjuk meg. Történetesen a reklámok nézésével, elviselésével fizetünk.

Az autós játékokat közzé tévő oldalak, ezeknek a bevételeiből élnek és teszik közzé nekünk ingyen játékaikat. Ebből következik, hogy manapság aki játszani akar, megtehetni, nem kell fizetnie érte. Csak egy számítógépre van szüksége, megfelelő internet kapcsolatra és a google keresőben százával találja a játékokat kínáló oldalakat, melyek egy része direktben az autós játékokra specializálta magát.

Itt is közzé teszek most egy ilyen játékot azoknak akiknek nincs kedvük keresgélni! Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr985445598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása