Online játékok

Online játékok neked, ha unod a melót és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A blogomban most a kedvenc online játékaimat szedtem össze. Illetve szedtem és szedem, mert folyamatosan pakolgatok majd ide fel új játékokat. De ne várj nagy játék dömpinget, mert csak és kizárólag a legjobb online játékok kerülhetnek fel ide!

Friss topikok

Online játékok ingyen, a játékok szerelmeseinek.

2013.04.02. 08:58 Darklon

Lányos játékok

Címkék: játék játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játék öltöztetős játékok csajos játékok játékok ingyen csajos játék

lányos játékokA lányos játékok, olyan online játékok amelyeket speciálisan a lányok igényei alapján írtak. Ez így ebben a formában furán hangozhat, de ha jobban végig gondoljuk a dolgot, mindannyiunknak be kell látnunk, hogy bizony a lányok akár csak annyi minden másban, a játékok szeretetében is eltérnek tőlünk. Azaz pontosan abban, hogy milyen játékokkal játszanak. Ez a különbség már gyerekkorban is megmutatkozik, ezért is születtek meg az érdekes lányos játékok és terjedtek el az interneten.

Lányos játékok

Na, de miben is mások a lányos játékok, miben is térnek el a hagyományosnak tekinthető játékoktól? Hát természetesen a témájukban. Míg a fiúk inkább a harcolós, autós stb. játékokat szeretik addig ezek a lányokat nem igazán kötik le.

Öltöztetős játékok

öltöztetős játékokŐk már kicsiként is inkább babákkal játszottak, és öltöztették őket, így is születtek meg az öltöztetős játékok. Ezek tulajdonképen a babázás online változatai, mert különféle modelleket kell felöltöztetnünk mindenféle ruhákba. Persze a ruhakollekciók száma és minősége, nagyban változó és gyakorlatilag csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy kit, hogyan öltözetünk fel. A lányos játékok csoporton belül az öltöztetős játékok a legnépszerűbbek jelenleg a neten.

Persze nem merülnek ki ennyiben a lányos játékok a téma ennél sokkal összetettebb és érdekesebb. Ha valaki jobban beleássa magát, hamar rájöhet, hogy rengeteg típusú lányos játék létezik, az öltöztetős játékok mellett. Itt most sem hely, sem idő nincs, hogy felsoroljuk az összeset. Akit érdekel a téma úgy is körül fogja járni!

Egy tipikus lányos játék, azaz öltöztetős játék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr435188269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása