Online játékok

Online játékok neked, ha unod a melót és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A blogomban most a kedvenc online játékaimat szedtem össze. Illetve szedtem és szedem, mert folyamatosan pakolgatok majd ide fel új játékokat. De ne várj nagy játék dömpinget, mert csak és kizárólag a legjobb online játékok kerülhetnek fel ide!

Friss topikok

Online játékok ingyen, a játékok szerelmeseinek.

2013.03.02. 08:50 Darklon

Új LEGO univerzumot mutattak be

Címkék: játékok lego játékok

A Warner Bros. bejelentése szerint a jövőben megjelenő LEGO videojátékok egy vadonatúj fantasy világban játszódnak majd.

Az elmúlt évtizedben rengeteg LEGO videojáték készült, amelyek zöme valamilyen már (többnyire moziból) ismert univerzumban játszódtak. A kiadási jogokkal rendelkező Warner Bros. azonban szeretné megragadni a LEGO játékok eredeti célját és egyben a mai napig legfontosabb elemét: a kreativitást. Így egy vadonatúj univerzumot jelentettek be, amely a Legends of Chima nevet viseli. Ez egy fantasy világ, ahol a jó és rossz örökös harcát ezúttal mágikus hatalommal bíró állatok vívják. A kiadó 2013-ra három videojátékkal számol ebben az univerzumban, amelyek közül az első már holnap meg is jelenik! A Speedorz kizárólag iOS-re lesz elérhető, a fejlesztést pedig a TT Games és a 4T2 közösen végezte. A TT Games emellett dolgozik a LEGO Legends of Chima: Laval's Journey című játékon is, amely PlayStation Vitára nyáron, Nintendo 3DS-re ősszel jelenik meg. A harmadik játék célplatformjai és hozzávetőleges megjelenési ideje egyelőre nem ismert, csak annyit tudni, hogy a LEGO Legends of Chima Online egy ingyenes MMO alkotás lesz, amelyért a WB Games Montreal felel. Természetesen a videojátékok mellett klasszikus játékok is készülnek az új világ szereplőivel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr795112757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása