Online játékok

Online játékok neked, ha unod a melót és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni. A blogomban most a kedvenc online játékaimat szedtem össze. Illetve szedtem és szedem, mert folyamatosan pakolgatok majd ide fel új játékokat. De ne várj nagy játék dömpinget, mert csak és kizárólag a legjobb online játékok kerülhetnek fel ide!

Friss topikok

Online játékok ingyen, a játékok szerelmeseinek.

2013.08.05. 09:00 Darklon

Autós játékok evolúciója

Címkék: játék játékok online játékok autós játék autós játékok

autos-jatekok.jpgAz autós játékok szerintem egy idősek a játékokkal majdnem. Persze az első számítógépes játékok egyszerűbbek voltak, mint például a pong. Viszont az informatika, a számítógépek rohamos fejlődésével a játékok folyamatos evolúción esnek át. Mikor a technikai lehetőségek már megengedték, egyre összetettebb és szofisztikáltabb játékok jelentek meg. Így szép lassan kialakultak a játék kategóriák, vagy ha úgy tetszik a játék stílusok. Az egyik ilyen játék stílus képviselői az autós játékok. Mivel az autók sok ember - főleg férfi - szívét dobogtatják meg, várható volt a megjelenésük.

Szólj hozzá!

2013.05.24. 08:05 Darklon

Hand Draw autós játék

Címkék: online játék online játékok ingyen játék autós játék autós játékok ingyenes játékok

autosjatek.jpgNagyon sokféle autós játékkal találkoztam már, de ezt úgy gondoltam meg kell osztanom veletek. Amitől olyan különleges és más ez az autós játék az a grafikája. Úgy néz ki az egész mintha kézzel rajzolták volna, de nem csak az autókat, hanem magát a környezetet is. Így stílusosan egy papírlapon kell vezetnünk és a papírlapon folyó forgalomban kell helytállnunk! Jó szórakozást hozzá!

Szólj hozzá!

2013.04.02. 08:58 Darklon

Lányos játékok

Címkék: játék játékok lányos játékok lányos játék öltöztetős játék öltöztetős játékok csajos játékok játékok ingyen csajos játék

lányos játékokA lányos játékok, olyan online játékok amelyeket speciálisan a lányok igényei alapján írtak. Ez így ebben a formában furán hangozhat, de ha jobban végig gondoljuk a dolgot, mindannyiunknak be kell látnunk, hogy bizony a lányok akár csak annyi minden másban, a játékok szeretetében is eltérnek tőlünk. Azaz pontosan abban, hogy milyen játékokkal játszanak. Ez a különbség már gyerekkorban is megmutatkozik, ezért is születtek meg az érdekes lányos játékok és terjedtek el az interneten.

Szólj hozzá!

2013.03.30. 17:31 Darklon

Rainbow cakes lányos játék

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok lányos játékok lányos játék csajos játékok kiszolgálós játékok csajos játék kiszolgálós játék

rainbow.pngKapdosd össze a leeső tortákat a pincérnővel. Rakd a tálcára és etesd a kis manókat ebben az aranyos kis játékban. Figyelj nagyon mert a torták gyorsan hullnak alá, és a kis manók nagyon éhesek ám! Ne essen le egyetlen egy se a földre, mert akkor éhen maradnak és nagyon szomorúak lesznek!

Szólj hozzá!

2013.03.24. 13:39 Darklon

Készül a Duck Tales Remastered játék

Címkék: játék játékok online játék kacsamesék ingyen játékok ingyen játék gyerek játékok játékok ingyen

A népszerű rajzfilmsorozat alapján 1990-ben megjelent játék felújított változata nyáron érkezik.

Nem hiszem, hogy az én generációmnak van olyan tagja, aki ne ült volna gyerekkorában minden vasárnap a TV előtt, hogy várja a Walt Disney műsorát. Ebben adták le a Kacsamesék egy-egy epizódját is (és mindenki emlékszik arra is, amikor hirtelen félbeszakadt az adás...), amelyet 1990-ben NES-re adaptáltak. A játékban Dagobert bácsit irányíthattuk, akinek feltett szándéka volt amúgy sem csekély vagyonát még tovább gyarapítani. A Capcom a napokban bejelentette, hogy készül e játék felújított változata, a Duck Tales Remastered.

Szólj hozzá!

2013.03.12. 17:35 Darklon

Moto freestyler online játék

Címkék: motoros játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék motoros játék motoros játékok

frees.jpgEbben az online játékban egy freestyle motoros bőrébe bújva mutathatsz be mindenféle motoros trükköket. Egyre nehezedő pályákon kell végig menned, amelyek természetesen akadályokkal van telepakolva. Fontos a sebesség, milyen gyorsan jutsz el a célig, de az is fontos, hogy ne ess orra! Remek kis online motoros játék ez, érdemes mindenképp megnézni!

Szólj hozzá!

2013.03.02. 08:50 Darklon

Új LEGO univerzumot mutattak be

Címkék: játékok lego játékok

A Warner Bros. bejelentése szerint a jövőben megjelenő LEGO videojátékok egy vadonatúj fantasy világban játszódnak majd.

Az elmúlt évtizedben rengeteg LEGO videojáték készült, amelyek zöme valamilyen már (többnyire moziból) ismert univerzumban játszódtak. A kiadási jogokkal rendelkező Warner Bros. azonban szeretné megragadni a LEGO játékok eredeti célját és egyben a mai napig legfontosabb elemét: a kreativitást. Így egy vadonatúj univerzumot jelentettek be, amely a Legends of Chima nevet viseli. Ez egy fantasy világ, ahol a jó és rossz örökös harcát ezúttal mágikus hatalommal bíró állatok vívják. A kiadó 2013-ra három videojátékkal számol ebben az univerzumban, amelyek közül az első már holnap meg is jelenik! A Speedorz kizárólag iOS-re lesz elérhető, a fejlesztést pedig a TT Games és a 4T2 közösen végezte. A TT Games emellett dolgozik a LEGO Legends of Chima: Laval's Journey című játékon is, amely PlayStation Vitára nyáron, Nintendo 3DS-re ősszel jelenik meg. A harmadik játék célplatformjai és hozzávetőleges megjelenési ideje egyelőre nem ismert, csak annyit tudni, hogy a LEGO Legends of Chima Online egy ingyenes MMO alkotás lesz, amelyért a WB Games Montreal felel. Természetesen a videojátékok mellett klasszikus játékok is készülnek az új világ szereplőivel.

Szólj hozzá!

2010.05.12. 13:26 Darklon

Fujitsu Defender

Úgynevezett védekezős játék. A játék lényege, hogy a pályákra különböző lövegtornyokat tehetünk ki, melyek autómatikusan tüzet nyitnak a lőtávolságba kerülő ellenségre. A cél, hogy az ellenséget azelőtt puszítsuk el, mielőtt még végigmennek a pályán. A lövegek erőssége és tudása ártól függően változik és mindegyik fejleszthető is!

 

Szólj hozzá!

2010.05.07. 10:27 Darklon

Siege master

Címkék: stratégiai ágyús

Szórakoztató flash játék amiben egy várat kell lerombolnod egy katapult segítségével. Mégpedig úgy, hogy a benne lévők ne éljék túl ezt:) Klikkelj a képre a játékhoz!

Szólj hozzá!